Bio-Ethanol Haard: Selle Installatie en Geweldige Functionaliteit

Heeft u problemen met de schoorsteen of kunt u geen metselwerk doen, dan kunt u het beste een bio-ethanol haard plaatsen . Hierdoor kunt u genieten van het plezier van een echte vlam maar zonder rook en zonder as.
De biohaard kan worden geïnstalleerd zonder de inzet van gespecialiseerd personeel. Bio-ethanol, een alcohol van plantaardige oorsprong, heeft een zeer schone verbranding en er is geen rookgasafvoer nodig om de verbrande gassen af ​​te voeren. De lage uitstoot van koolmonoxide en kooldioxide is niet schadelijk voor de gezondheid van mensen of die van de dieren in huis. Bio-ethanol voor haarden wordt verkocht in praktische flessen van 1 liter met reduceerdop om ongelukken bij het vullen van de brander te minimaliseren en in tegenstelling tot hout nemen ze veel minder ruimte in beslag.
De bio-ethanol haard produceert geen as , is niet vuil en heeft geen continu onderhoud van de haard nodig.
De open haard is zowel nuttig voor het inrichten als voor het verwarmen van de omgeving . Met de installatie van een biohaard profiteert u zowel van esthetisch als thermisch aspect. Het gemiddelde vermogen van de branders gemeten in het laboratorium was 3Kw.
Richt in met een ethanolhaard en verfraai uw omgeving
Esthetiek is ongetwijfeld het beste voordeel , het aantal beschikbare modellen stelt u in staat om uzelf uit te leven in het element dat het beste past bij de stijl van uw huis, of het nu modern of klassiek is. Bio-haarden hebben zeker de mogelijkheid om elke kamer in huis stijlvol in te richten met extreme eenvoud, hetzelfde dat het gebruik ervan kenmerkt.
Dankzij de vele verschillende vormen, maten en kleuren kunt u het model vinden dat het beste bij uw kamer past, waardoor uw huis nog mooier wordt.